Programa de partners


Des PUNTO NEUTRO t'oferim un complet programa de Partners amb el qual podràs comercialitzar els nostres serveis i obtenir un rèdit econòmic per això.

Hi ha tres tipus de Convenis de Partner als quals pots acollir-te:

  1. Partner Prescriptor Comercial: El teu treball consistirà en oferir els serveis de PUNTO NEUTRO i les seves solucions a particulars, professionals i / o empreses.
    1. Per cada client que contracti els nostres serveis tu cobraràs un 15% sobre el total facturat i cobrat per PUNTO NEUTRO a aquest client. En el cas que s'hagin de desemborsar uns imports inicials en concepte de consultoria, preparació i posada en marxa dels serveis contractats, tu cobraràs un 10% del total facturat i cobrat per PUNTO NEUTRO en aquests conceptes. Aquesta comissió podrà augmentar fins a un 25% si tu mateix t'encarregues de la instal·lació i posada en marxa.
    2. Per poder controlar els consums i facturacions de cada un dels teus clients, PUNTO NEUTRO t'ofereix un panell de control com a partner, des del qual podràs controlar en temps real el teu llistat de clients i les comissions a percebre per cada un d'ells i en total .
    3. Per cobrar les comissions pactades hauràs d'enviar una factura pel total de comissions a percebre en cada període de facturació.
  2. Partner Tecnològic - Prescriptor Comercial amb Integració: Si ets una empresa proveïdora de Programari, el teu treball consistirà en oferir els serveis de PUNT NEUTRE i les seves solucions als teus clients i en integrar aquests serveis en els programes i aplicatius que els teus clients estiguin fent servir.
    1. Per cada client que contracti els nostres serveis tu cobraràs un 15% sobre el total facturat i cobrat per PUNTO NEUTRO a aquest client. En el cas que s'hagin de desemborsar uns imports inicials en concepte de consultoria, preparació i posada en marxa dels serveis contractats, tu cobraràs un 10% del total facturat i cobrat per PUNTO NEUTRO en aquests conceptes. Aquesta comissió podrà augmentar fins a un 25% si tu mateix t'encarregues de la instal·lació i posada en marxa.
    2. Per poder controlar els consums i facturacions de cada un dels teus clients, PUNTO NEUTRO t'ofereix un panell de control com a partner, des del qual podràs controlar en temps real el teu llistat de clients i les comissions a percebre per cada un d'ells i en total .
    3. Per cobrar les comissions pactades hauràs d'enviar una factura pel total de comissions a percebre en cada període de facturació.
  3. Partner de Marca Blanca: Si vols oferir les solucions i serveis de PUNT NEUTRE sota el paraigua de la teva pròpia marca pots fer-ho. Aquest tipus de conveni requerirà un procés de consultoria previ en el qual haurem de adaptar els nostres serveis a la teva imatge corporativa. Aquests serveis de consultoria es facturaran per avançat.

Un cop escollit el conveni que millor el seu s'ajusta a les teves necessitats, hauràs d'escollir entre:

  1. Facturació Directa: PUNTO NEUTRO factura els serveis al client final. Això implica que no podràs modificar els preus oferts per PUNTO NEUTRO.
    1. Amb aquest tipus de facturació tu seràs qui hagi de remetre contra PUNT NEUTRE la factura per les comissions corresponent a cada procés de facturació.
    2. Si esculls aquest tipus de facturació hauràs d'indicar, per al tipus de pagament Domiciliació Bancària, si els teus clients requereixen un mandat SEPA Business to Business o un de Business to Client.
  2. Facturació Indirecta: Tu factures dels serveis al client final, establint el preu que creguis adequat, i PUNT NEUTRE et facturarà a tu el seu preu estàndard.
    1. Amb aquest tipus de facturació tu seràs qui coure al client el preu que hagis pactat pels serveis i PUNT NEUTRE et cobrarà a tu el preu estàndard que tingui marcat. Per descomptat quedarà sota la teva pròpia responsabilitat respondre sobre el diferencial de preu que aplics als teus clients.

Si estàs interessat en ser partner de PUNT NEUTRE i acollir-te a algun dels nostres convenis contacta amb nosaltres mitjançant un Tiquet de Consulta i t'assessorarem sobre totes les possibilitats que tens al respecte.

Estàs interessat?

Contacta amb nosaltres.